Новости поврзани со сметководството

-Регрес за годишен одмор / К-15

Неработни денови во 2020 година

Субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување поради зголемување на плата

Месечен младински додаток по 3.000 денари за сите млади вработени во производна дејност

Декемвриската минимална плата ќе изнесува 14.500 денари